Comenzi 0771 294 992 | Transport GRATUIT pentru comenzi de peste 100 lei! | Retur GRATUIT in 30 zile.

Accesorii barbierit

Filtru

Bol profesional pentru barbierit Proraso

Bol pentru barbierit din plastic. Bolul este prevazut cu un maner, pentru folosirea confortabila. Striatiile din interior ajuta la crearea unei spume mai bogate.

Diametru: 115mm

Tara de origine: Italia


39.00 lei

Brici cu lama interschimbabila Proraso Professional Old Style

Brici cu lama de ras interschimbabila.
Tip maner: lemn
Rezerve lame de ras compatibile: Derby Prefessional
Tara de origine: Italia

Barbierit clasic cu ajutorul unui brici
Acest tip de barbierit trece printr-o perioada de renastere, fiind o arta in sine si un exercitiu permanent pentru mainile experimentate. Practica duce spre perfectiune! Insa urmarea unor cursuri speciale la o scoala specializata sau la barbier se pot dovedi utile. Va rugam sa respectati urmatoarele instructiuni si protejati persoanele din jur prin pastrarea briciului intr-un loc sigur.
Barbieritul
Umeziti portiunea de piele care va fi barbierita, de preferinta cu apa calduta. Cu cat o sapuniti mai bine cu ajutorul unui pamatuf, cu atat barbieritul va fi mai usor si delicat. Utilizati o crema de ras sau un sapun cu efect ridicat de hidratare, deoarece lama va aluneca mai usor pe piele.
Incepeti cu portiunile fine ale fetei. Deschideti briciul cu grija si tineti-l intre degetul mare si urmatoarele trei degete, astfel incat manerul deschis sa nu fie indreptat spre fata dumneavoastra. La prima utilizare a briciului, barbieriti-va doar perciuni, folosind aparatul de ras obisnuit pentru restul fetei. In zilele urmatoare, barbieriti treptat portiuni tot mai mari pentru a va obisnui cu briciul si barbieritul in siguranta cu ajutorul acestuia.
Pielea fetei, pregatita in prealabil cu spuma de ras, trebuie intinsa. Pentru evitarea ranirii pielii si aparitiei cicatricelor sau a altor semne, se recomanda indepartarea sapunului de barbierit de pe aceste suprafete. Intindeti pielea cu degetele mainii libere si miscati briciul, inclinat la 30°, la inceput in sensul cresterii firelor de par, apoi, cu multa grija, in sensul invers al cresterii firelor de par. Barbieriti intotdeauna portiuni egale de piele. Tineti briciul intr-un unghi putin mai ascutit atunci cand va barbieriti maxilarul, barbia (si gropita din barbie, dupa caz) si buza superioara.


189.00 lei

Pamatuf Proraso cu par de mistreti

Pamatuf Proraso cu par de mistreti

Tara de origine: Italia


Sfaturi utile pentru un barbierit perfect

65.00 lei

Pamatuf Proraso cu par de mistreti

Pamatuf Proraso cu par de mistreti

Tara de origine: Italia65.00 lei

Perie frizerie Proraso Old Style Neck Brush

Perie cu maner din lemn si par sintetic. Este o perie de dimensiuni mari, special conceputa pentru frizerii. Se foloseste pentru indepartarea parului rezultat in urma tunsului. Indepartarea acestuia de pe ceafa, gat, fata sau haine este dificila sau imposibila fara o perie speciala.

Dimensiuni:

latime – 10 cm

inaltime totala – 15.5 cm

maner – 6.7 cm

Tara de origine: Italia

45.00 lei

Perie pentru barba Proraso Old Style

Perie pentru barba Proraso Old Style

Tip par: mixt sintetic si par de mistret.

Dimensiune: 10,7 x 6,3 cm

Tara de origine: Italia

39.00 lei