Comenzi 0771 294 992 | Transport GRATUIT pentru comenzi de peste 100 lei! | Retur GRATUIT in 30 zile.

Bratari

Filtru

Bratara barbati cu margele si medalion Black Rectangle

Bratara este confectionata manual cu margele din otel inoxidabil de culoare neagra si charm in forma dreptunghiulara incrustat cu pietre Cubic Zirconia prinse pe fir de ata. Dimensiunea margelelor este de 6mm. Bratara este reglabila intre 15-25cm. Bratara vine impachetata in cutie cadou dupa cum se poate vedea in imaginea atasata.
74.00 lei

Bratara barbati cu margele si medalion Gold Rectangle

Bratara este confectionata manual cu margele din otel inoxidabil de culoare aurie si charm in forma dreptunghiulara incrustat cu pietre Cubic Zirconia prinse pe fir de ata. Dimensiunea margelelor este de 6mm. Bratara este reglabila intre 15-25cm. Bratara vine impachetata in cutie cadou dupa cum se poate vedea in imaginea atasata.
74.00 lei

Bratara barbati cu margele si medalion Silver Lion

Bratara este confectionata manual cu margele din otel inoxidabil de culoare argintie si charm cu simbolul Lion de culoare neagra prinse pe fir de ata. Dimensiunea margelelor este de 6mm. Bratara este reglabila intre 15-25cm. Bratara vine impachetata in cutie cadou dupa cum se poate vedea in imaginea atasata.
65.00 lei 54.00 lei

Bratara barbati cu margele si medalion Silver Rectangle

Bratara este confectionata manual cu margele din otel inoxidabil de culoare argintie si charm in forma dreptunghiulara incrustat cu pietre Cubic Zirconia prinse pe fir de ata. Dimensiunea margelelor este de 6mm. Bratara este reglabila intre 15-25cm. Bratara vine impachetata in cutie cadou dupa cum se poate vedea in imaginea atasata.
65.00 lei

Bratara barbati din piele Black

Bratara este confectionata din piele naturala de culoare neagra. Bratara are inchizatoare magnetica foarte practica. Bratara vine impachetata in cutie cadou dupa cum se poate vedea in imaginea atasata.
70.00 lei 60.00 lei

Bratara barbati din piele Black Multi-layer

Bratara este confectionata din piele naturala. Bratara are inchizatoare magnetica foarte practica. Bratara vine impachetata in cutie cadou dupa cum se poate vedea in imaginea atasata.
90.00 lei