Comenzi 0771 294 992 | Transport GRATUIT pentru comenzi de peste 100 lei! | Retur GRATUIT in 30 zile.

Personalizate

Filtru

BORSETA PERSONALIZATA IN CUTIE CADOU NEAGRA PIELE NATURALA

Borseta bărbaţi personalizata cu initialele prin folio auriu/argintiu marca Gent's Club. Borseta este oferita in Cutie Cadou Gent's Club, Punga Cadou Gent's Club si Felicitare Personalizata. Acest model de borseta pentru barbati este conceput pentru depozitarea portofelului, a telefonului sau a cheilor. Dimensiunea mica ofera o mai usoara manevrare si transportare, iar pielea naturala cu bombaj este mai putin sensilbila la zgarieturi si taieturi.
149.00 lei

CUREA PERSONALIZATA BARBATI IN CUTIE CADOU CATARAMA AUTOMATA PIELE NATURALA

Curea barbati personalizata eleganta din piele naturala neagra cu catarama automata Gent's Club. Alege acest model de curea eleganta pentru tinute formale sau business in costum. Culoarea curelei se recomanda sa fie aceasi cu cea a pantofilor. Acest produs este realizat dintr 2 straturi de piele naturala, fara cusatura, tabacita natural in Romania.
129.00 lei

MANUSI PENTRU CONDUS PERSONALIZATE IN CUTIE CADOU NEGRE PENTRU BARBATI

Manusile pentru condus Gent's Club ofera un confort deosebit in timpul condusului. Interiorul manusilor este realizat din piele intoarsa fina, placuta la atingere iar gaurile prevazute ofera aerisirea palmilor, oprind transpiratia. Aceste avantaje transforma condusul intr-o experienta mai confortabila si placuta. De asemenea, design-ul manusilor de condus Gent's Club se integreaza perfect in ambianta masinilor cu tapiterii crem, maro sau neagra.
199.00 lei

PORTCARD PERSONALIZAT NEGRU PIELE NATURALA SLIM 6 COMPARTIMENTE

Portcard bărbaţi personalizat cu initialele prin folio auriu/argintiu marca Gent's Club. Portcardul este oferit in Cutie Cadou Gent's Club, Punga Cadou Gent's Club si Felicitare Personalizata. Alege portcardurile din piele naturala Gent's Club si bucura-te de calitatea produsului fabricat in Italia care te ajuta sa depozitezi cardurile intr-un accesoriu slim, usor de purtat si elegant. Produs oferit in cutie si punga cadou Gent's Club.
99.00 lei

PORTOFEL PERSONALIZAT BARBATI COMPLEX NEGRU PIELE NATURALA

Portofel bărbaţi personalizat cu initiale piele naturala negru complex marca Gent's Club. Cumpara cu incredere portofele pentru barbati din piele naturala produse in Romania, facute la standarde ridicate de calitate pentru a rezista la uzura zilnica. Garantia calitatii asigura folosirea portofelului minim 5-7 ani. Portofelul complex Gent's Club ofera 11 spatii pentru carduri si carti de vizita, 5 pentru buletin si alte documente, 2 pentru bancnote si unul pentru monede. Portofel oferit in cutie si punga cadou Gent's Club.
139.00 lei

PORTOFEL PERSONALIZAT BARBATI GRI VERDE MODEL PIELE

Portofel bărbaţi personalizat cu initiale piele naturala gri complex marca Gent's Club. Cumpara cu incredere portofele pentru barbati din piele naturala produse in Romania, facute la standarde ridicate de calitate pentru a rezista la uzura zilnica. Garantia calitatii asigura folosirea portofelului minim 5-7 ani. Portofelul complex Gent's Club ofera 11 spatii pentru carduri si carti de vizita, 5 pentru buletin si alte documente, 2 pentru bancnote si unul pentru monede. Portofel oferit in cutie si punga cadou Gent's Club.
129.00 lei