Comenzi 0771 294 992 | Transport GRATUIT pentru comenzi de peste 100 lei! | Retur GRATUIT in 30 zile.

Cum scurtez cureaua? Lungimea ideala a curelei

- 0 Comentarii
Cum scurtez cureaua? Lungimea ideala a curelei

Adeseori se intampla sa primim sau sa ne cumparam o curea care este mult prea lunga pentru talia noastra. Lungimea nepotrivita a curelei nu doar ca este inestetica, dar ne poate chiar incurca daca varful acesteia se termina chiar intre 2 gaici ale pantalonilor. In acest articol dorim sa va arat cum puteti sa scurtati cureaua acasa, fara alte instrumente speciale dar si care este lungimea ideala pentru o curea astfel incat sa va ofere un aspect ingrijit.

Majoritatea curelelor pentru barbati au sistemul de inchidere format dintr-un ac fix si un surub de prindere la spatele curelei. Pentru acest tip de curea pentru barbati va prezentam imaginea ilustrativa care va indica pasii pentru a ajunge la rezulat. In cazul curelelor din piele naturala cu catarama automata procesul este simplificat deoarece acestea se pot deschide si inchide usor.

In spatele curelei ve-ti gasi surubul care tina inchisa cureaua. Cu ajutorul unei surubelnite puteti desface surubul din cuiul fix pentru a desprinde catarama de curea. Gaica curelei care este fixata langa catarama trebuie sa ramana in aceasi pozitie, cea de a doua se poate muta pe lungimea curelei. Odata desfacuta cureaua puteti decide dumneavoastra care este lungimea de scurtare si astfel sa taiati cu foarfeca din curea. Odata taiata cureaua va trebui sa faceti o gaura pentru surub si ac la aceasi distanta fata de capat cu cea din bucata tocmai taiata. Dupa ce realizati gaura la curea inchideti sistemul de prindere exact in acelasi mod precum ati si deschis. In felul acesta reusiti sa scurtati lungimea curelei la dimensiunea potrivita fara sa stricati din estetica curelei deoarece partea vizibila a curelei ramane neschimbata.

cum sa scurtezi cureaua gents club

 

 

Lungimea ideala a curelei pentru barbati este cea pentru care varful curelei ajunge doar putin dupa prima gaica a pantalonilor. Pentru a testa acest lucru, barbatul trebuie sa verifice daca acul curelei se inchide intr-una dintre primele 3 gauri ale curelei. In felul acesta aspectul deosebit al finisajului curelei din piele pentru barbati este vizibil iar accesoriul ofera aspectul corect tinutei.

lungimea ideala a curelei

 

Culoarea curelei se asorteaza la cea a pantofilor si pe langa rolul de a tine pantalonii fixi pe talie, cureaua are si rolul de a delimita partea de jos cu cea superioara a tinutei. Putin contrast intre pantaloni si curea ofera o delimitare mai vizibila si evidentiaza culoarea camasii si a cravatei. Curelele din piele realizate in 2 straturi de piele naturala au o durata medie de viata intre 2 si 10 ani, in functie de frecventa de utilizare. Pantalonii bluemarin permit utilizarea atat a curelelor maro, dar si a celor negre, in timp ce pantalonii negri permit doar curea neagra si pantofi negri. O idee excelenta de curea este cureaua cu 2 fete, cea cu catarama reversibila. Modelele de curele pentru barbati cu 2 fete negru - maro si negru - bluemarin sunt gandite pentru a satisface nevoile barbatului de a asorta la cat mai multe tinute acelasi accesoriu, castigand in acest fel loc in garderoba.

curea cu 2 fete catarama reversibila

Comentarii (0)