Comenzi 0771 294 992 | Transport GRATUIT pentru comenzi de peste 100 lei! | Retur GRATUIT in 30 zile.

Despre manusile de condus | Unde gasesc manusi auto din piele naturala?

- 0 Comentarii
Despre manusile de condus | Unde gasesc manusi auto din piele naturala?

Manusile de condus au devenit un accesoriu la moda in Europa si inclusiv in Romania odata cu orientarea oamenilor catre frumos, util si eleganta. Manusile auto au rolul de a acoperi mainile pentru a le incalzi, fiind realizate adeseori din piele natural fina, placuta la atingere. Pe langa rolul confortului la volan, acestea ajuta soferul la o priza mai buna a volanului. Manusa de condus din piele naturala este un accesoriu lucrat manual, un produs final care necesita ore de munca, datorita micilor gauri si cusaturile de contur. Gaurile sunt prevazute pentru a permite palmilor sa circule aerului in interior, astfel acestea nu permit transpirarea mainilor. Manusile auto au aparat in preajma anilor 1890, perioada cand masinile nu erau prevazute cu incalzire interna iar volanul realizat dintr-un metal descoperit.

Tipuri de manusi de condus

Manusile de condus necaptusite sunt concepute pentru a fi mai fine, folosite in perioada de Primavara-Vara-Toamna. Lipsa captuselii permit manusilor auto sa nu piarda din sensibilitatea simturilor si sa conecteze mai puternic din punct de vedere tactil soferul cu autovehiculul.

manusi condus piele naturala barbati

Alege din modelele de manusi pentru condus din piele naturala Gent’s Club necaptusite prevazute cu gauri! Experienta condusului nu a fost nicioadata atat de confortabila si eleganta! Transport gratuit direct la tine acasa! Bucura-te de accesoriile lucrate in Italia din cea mai fina piele naturala!

 

Manusile pentru condus fara degete acopera degetele doar pe jumatate si sunt lucrate din categoriile de piele foarte fina, cu cusaturi la vedere. Acestea ofera posibilitatea soferului de a-si folosi varful degetelor pentru manevrarea suprafetelor de tip touchscreen sau pentru alte intrebuitari cand este nevoie de simtul degetelor 100%. Manusile auto fara degete incalzesc partial mainile si ofera o buna aderenta a prinderii volanului.

manusi condus piele naturala fara degete

Cumpara cu incredere manusile de condus fara degete din piele naturala Gent’s Club si bucura-te de o experienta inedita! Produsele sunt disponibile in mai multe culori si stiluri la sectiunea Manusi Condus.

 

 

Manusile de condus captusite sunt utilizate in perioada rece din an, scopul acestora este a incalzi mainile. In timpul sofatului, mainile au pozitii mai mult statice, lucru care accentueaza racirea acestora. Modelul manusilor de condus este similar cu cel al manusilor de iarna captusite/ cu blana.

Manusile de condus pentru femei sunt vopsite in culori mai vii si aprinse decat cele barbatesti. Marimile manusilor auto de dama incep de la marimea 7 si ajung pana la marimea 8. Marimea manusilor de condus este de recomandat a fi aleasa astfel incat sa fie fixa manusa pe mana, pentru a oferi senzatia autentica.

manusi condus piele naturala femei

Descopera modelele de manusi de condus pentru femei Gent’s Club din piele naturala in cele mai cautate culori pe site, la sectiunea Manusi Condus.

Comentarii (0)