Comenzi 0771 294 992 | Transport GRATUIT pentru comenzi de peste 100 lei! | Retur GRATUIT in 30 zile.

Genti voiaj

Filtru

GEANTA BARBATI PENTRU SALA SI CALATORII MARO COMPARTIMENT SEPARAT INCALTAMINTE SOLIER GOVAN

Geanta pentru sala si calatorii Solier Govan model fashion maro inchis. Stilul gentii este adaptat pentru tinute fashion urbane, potrivita pentru echipamente sportive sau calatorii cu avionul. Geanta este prevazuta cu un compartiment separat pentru incaltaminte si mici buzunare in interior pentru micile accesorii. Garantie 24 luni, livrare rapida in toata tara.
400.00 lei 250.00 lei

Geanta de voiaj Gent’s Cub pentru domni este produsul unui concept italian, fabricat in atelierele de traditie din Firenze, din piele naturala vopsita in stil specific, in nuanta maro cognac sau negru, culorile de baza pentru accesoriile din piele ale tinutelor business/office.

Geanta este gandita special pentru calatoria cu avionul, avand dimensiunea in limita proportiilor bagajului de mana, impusa de standardele celor mai importante companii aeriene.Produsul ofera spatiu suficient atat pentru incaltaminte, sacou, nelipsitele camasi si pantaloni, dar si pentru restul accesoriilor si produselor de igiena personala. In timp ce modelul gentii de voiaj Gent’s Clubmaro cognac, o culoare calda si seducatoare, este recomandat tinutelor in nuante bluemarin sau gri, modelul negru, serios si impunator, se integreaza perfect in eleganta outfit-urilor in aceeasi nonculoare. Transformati calatoriile dumneavoastra in experiente placate si confortabile,ingloband in imaginea unui reprezentant al succesului un plus de viziune, relaxare si simplitate provocatoare,mai precis, design-ul gentii de voiaj Gent’s Club!