Comenzi 0771 294 992 | Transport GRATUIT pentru comenzi de peste 100 lei! | Retur GRATUIT in 30 zile.

Policita de retur

Conditii de retragere din contract

 1. Oricare ar fi motivul nemultumirii fata de produsele achizitionate de pe www.gents-club.ro, acestea se pot returna, in termen maxim de 14 zile calendaristice, conform dispozitiilor legale aplicabile la momentul incheierii contractului. Termenul de 14 zile calendaristice incepe sa curga din ziua intrarii in posesia fizica a produselor de catre client sau persoana indicata de catre acesta.
 2. Sub sanctiunea decaderii, din termenul de 14 zile calendaristice, inainte de expirarea perioadei de retragere, clientul trebuie sa ne informeze cu privire la decizia sa de retragere din contract,  utilizand datele de contact a firmei oferite pe site. 
 3. Ca urmare a exercitarii dreptului de retragere, www.gents-club.ro  rambursează sumele pe care le-a primit drept plată din partea clientului, ce reprezinta costul produselor achizitionate, intr-o modalitate stabilita de parti.  Costurile aferente transportului pentru retur sunt suportate de catre client.
 4. Pentru ca dreptul de retragere sa produca efecte, cleintul este obligat sa  remita  catre  www.gents-club.ro produsele achizitionate, in termen de14 zile de la data la care acesta ne-a comunicat decizia sa de retragere din contract.
 5. Termenul de rambursare a contravalorii produsului platita de client,   incepe de la data recepţionării produselor care au făcut obiectul vânzării sau până la momentul primirii unei dovezi din partea clientului conform căreia acesta a trimis produsele către www.gents-club.ro.
 6. Exceptari de la dreptul de retragere din contract:
 1.       Daca produsele prezinta defecte sau deteriorari fizice din cauza utilizarii necorespunzatoare a produsului, precum arsuri, deteriorari cauzate de lichide, alte material straine pe suprafata produsului s.a.
 2.       Daca produsele prezinta deteriorari fizice estetice precum rupture sau zgarieturi
 3.        Daca produsul achizitionat a fost confecţionat după specificaţiile prezentate de client sau personalizate, la cererea acestuia.

 

 1.       In caz de litigiu, partile contractante vor incerca solutionarea acestuia pe cale amiabila. In caz contrar, orice litigiu, care are ca obiect orice aspect privitor la acest Site, va fi judecat conform legii romane de catre instantele romane competente potrivit Codului de procedura civila. Orice stipulatie contrara se considera nescrisa.

 

 1. Pentru toate neclaritatile privind politica de retur a produselor va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate pe www.gents-club.ro, online pe pagina oficiala de Facebook/gentsclubbm sau pe mail la [email protected]