Comenzi 0771 294 992 | Transport GRATUIT pentru comenzi de peste 100 lei! | Retur GRATUIT in 30 zile.

Serviete

Filtru

SERVIETA BARBATI PIELE NATURALA "ROMA" MARO

Servieta barbati piele naturala maro "Roma" marca Gent's Club. Cumpara cu incredere servieta diplomat eleganta din piele naturala de calitate superioara si bucura-te de experienta unui accesoriu in stil italian. Servieta fiind realizata din piele naturala in Italia, Firenze ofera un aspect deosebit de placut in concordanta cu intreaga tinuta eleganta a domnilor si totodata rezistenta si durabilitate. Accesoriul prezinta o buna compartimentare, oferind suficient spatiu pentru documente, mape, chei, portomeneu sau chiar laptop/tableta. Produs realizat in Italia, Firenze.
390.00 lei

SERVIETA BARBATI PIELE NATURALA "ROMA" NEAGRA

Servieta barbati piele naturala neagra "Roma" marca Gent's Club. Cumpara cu incredere servieta diplomat eleganta din piele naturala de calitate superioara si bucura-te de experienta unui accesoriu in stil italian. Servieta fiind realizata din piele naturala in Italia, Firenze ofera un aspect deosebit de placut in concordanta cu intreaga tinuta eleganta a domnilor si totodata rezistenta si durabilitate. Accesoriul prezinta o buna compartimentare, oferind suficient spatiu pentru documente, mape, chei, portomeneu sau chiar laptop/tableta. Produs realizat in Italia, Firenze.
390.00 lei

SERVIETA BARBATI PIELE NATURALA "ROMA" CREM

Servieta barbati piele naturala maro deschis crem "Roma" marca Gent's Club. Cumpara cu incredere servieta diplomat eleganta din piele naturala de calitate superioara si bucura-te de experienta unui accesoriu in stil italian. Servieta fiind realizata din piele naturala in Italia, Firenze ofera un aspect deosebit de placut in concordanta cu intreaga tinuta eleganta a domnilor si totodata rezistenta si durabilitate. Accesoriul prezinta o buna compartimentare, oferind suficient spatiu pentru documente, mape, chei, portomeneu sau chiar laptop/tableta. Produs realizat in Italia, Firenze.
390.00 lei

SERVIETA BARBATI PIELE NATURALA "ROMA" BLUEMARIN

Servieta barbati piele naturala bluemarin "Roma" marca Gent's Club. Cumpara cu incredere servieta diplomat eleganta din piele naturala de calitate superioara si bucura-te de experienta unui accesoriu in stil italian. Servieta fiind realizata din piele naturala in Italia, Firenze ofera un aspect deosebit de placut in concordanta cu intreaga tinuta eleganta a domnilor si totodata rezistenta si durabilitate. Accesoriul prezinta o buna compartimentare, oferind suficient spatiu pentru documente, mape, chei, portomeneu sau chiar laptop/tableta. Produs realizat in Italia, Firenze.
390.00 lei

SERVIETA BARBATI PIELE NATURALA "BOLOGNA" NEAGRA

Servieta barbati piele naturala eleganta neagra marca Gent's Club. Aceasta servieta este potrivita pentru barbatii care prefera tinute elegante, clasice. Servieta fiind realizata din piele naturala in Italia, Firenze ofera un aspect deosebit de placut in concordanta cu intreaga tinuta eleganta a domnilor si totodata rezistenta si durabilitate. Accesoriul prezinta o buna compartimentare, oferind suficient spatiu pentru documente, mape, chei, portomeneu sau chiar laptop/tableta. Produs realizat in Italia, Firenze.
320.00 lei 290.00 lei

SERVIETA BARBATI PIELE NATURALA "ROMA" BORDO

Servieta barbati piele naturala bordo visiniu "Roma" marca Gent's Club. Cumpara cu incredere servieta diplomat eleganta din piele naturala de calitate superioara si bucura-te de experienta unui accesoriu in stil italian. Servieta fiind realizata din piele naturala in Italia, Firenze ofera un aspect deosebit de placut in concordanta cu intreaga tinuta eleganta a domnilor si totodata rezistenta si durabilitate. Accesoriul prezinta o buna compartimentare, oferind suficient spatiu pentru documente, mape, chei, portomeneu sau chiar laptop/tableta. Produs realizat in Italia, Firenze.
390.00 lei

Servieta pentru barbati este un accesoriu util pentru depozitarea si transportarea documentelor, a laptopului sau altor accesorii necesare intalnirilor de afaceri sau in munca de zi cu zi. Servieta este potrivita pentru barbatii care prefera tinute elegante, clasice. Servietele pentru barbati Gent's, fiind realizate din piele naturala in Italia, Firenze ofera un aspect deosebit de placut in concordanta cu intreaga tinuta eleganta a domnilor si totodata rezistenta si durabilitate. Accesoriile prezinta o buna compartimentare, oferind suficient spatiu pentru documente, mape, chei, portomeneu sau chiar laptop/tableta.