Comenzi 0771 294 992 | Transport GRATUIT pentru comenzi de peste 100 lei! | Retur GRATUIT in 30 zile.

Top 10 idei de cadouri deosebite pentru bărbaţi stilaţi

- 0 Comentarii
Top 10 idei de cadouri deosebite pentru bărbaţi stilaţi

De cele mai multe ori alegerea cadoului pentru un barbat stilat este o provocare mai mare decât în cazurile clasice. Bărbaţii cu stil preferă să primească în dar produse adaptate stilului lor de viaţă pentru a le putea integra armonios in viaţa de zi cu zi. În acest articol echipa Gent’s Club vă prezintă topul celor mai vândute cadouri pentru barbaţii stilaţi care iubesc moda masculină şi accesoriile de calitate. Toate ideile de cadouri prezentate în acest articol sunt disponibile în cadrul acestui site magazin online la secţiunea dedicată Cadourilor pentru bărbaţi. Alege cadourile pentru bărbaţi în cutie de cadou şi primeşti Gratuit o Felicitare Personalizată prin care poţi să îi transmiţi gândurile tale bune!


Sală, sală dar tot stilul fashion

Genti de sala si calatorii barbati

genti de sala barbati


Dacă eşti în căutarea cadoului pentru un bărbat care iubeşte sala şi mişcarea dar în acelaşi timp este genul fashion alegerea cadoului pentru el devine o misiune mai uşoară. O idee de cadou pentru bărbaţii stilaţi care merg la sală este Geanta de Sală Fashion cu buzunar separat pentru încălţăminte şi buzunare interioare pentru telefon şi alte accesorii utile. Oferă-i o geantă pentru antremante care poate fi folosită şi în călătorii cu avionul sau alte delegaţii. Modelele de genţi pentru bărbaţi disponibile pe site ul Gent’s Club oferă un aspect fashion, fiind realizate pe stilul bărbatului modern şi activ.


Lucrează pe laptop? Problema rezolvată

Genti si ghiozdane de laptop barbati

genti si rucsaci laptop
Munca pe laptop de acasă sau la birou este printre cele mai întălnită formă de job în zilele noastre. Un cadou deosebit pentru bărbaţii care muncesc pe laptop în diverse domenii de activitate este o geantă de laptop care oferă un aspect elegant pentru ţinutele de muncă, oferă protecţie interioră pentru laptop şi alte deviceuri şi este prevăzut cu multe buzunare mici şi utile pentru toate accesoriile. Genţile de laptop şi ghiozdanele pentru laptop disponibile pe magazinul online Gent’s Club sunt prevăzute cu toate aceste caracteristici, iar preţurile sunt frecvent reduse pentru a fi accesibile. Descoperă colecţia de genţi şi rucsaci pentru laptop pe site, cu preţuri începând de la 219 lei, Transport Gratuit.


De ce este portofelul cea mai bună ideea de cadou în orice circumstanţă?

Portofele barbati piele naturala

portofele barbati
Portofelul pentru bărbaţi din piele naturală constituie o idee excelentă de cadou pentru bărbaţi din mai multe motive. Indiferent de activităţile zilnice desfăşurate, bărbaţii au nevoie de un portofel prezentabil, curat şi modern pentru depozitarea banilor, actelor si cardurilor. Schimbarea portofelului este un moment prielnic de fiecare dată când vechiul portofel şi-a depăşit utilitatea fizică sau estetica exterioară. Portofelele pentru bărbaţi Gent’s Club sunt o idee deosebită de cadou, deoarece sunt oferite in cutie şi pungă de cadou Gent’s Club alături de o Felicitare Personalizată Gratuit. Alege din colecţia de portofele Gent’s Club cu peste 50 de modele disponibile verticale, orizontale, complexe sau slim, negre sau colorate, şi nu vei da greşi cu următorul cadou oferit.


Manusile de condus, un cadou deosebit pentru bărbaţii stilaţi la volan

Manusi condus barbati

manusi condus
Printre cele mai vândute produse Gent’s Club din ultimii 2, 3 ani au fost mănuşile de condus prevăzute cu găuri pentru aerisirea pălmilor. Acest trend de a purta mănuşi de şofat este justificat din prisma faptului că bărbaţii caută confortul maxim la volan şi în acelaşi timp sunt atenţi la aspect. Mănuşile de condus reprezintă o idee deosebită de cadou pentru bărbaţii cu stil şi pasionaţi de maşini. Comandă online acest cadou inedit pentru bărbaţi oferit în cutie şi punga cadou alaturi de Felicitare Personalizată cu mesajul dumneavoastră pentru el.


Cum poate salva cureaua cu 2 feţe loc în garderoba bărbatului?

Curele barbati piele naturala

curea 2 fete

Cureaua pentru bărbaţi cu 2 feţe nu este un produs revoluţionar care schimbă vieţile oamenilor, dar cu siguranţă aduce un plus de valoare pentru bărbaţi. Practic cu un singur produs, bărbatul se bucură de o curea care poate fi folosită la multe ţinute. Aceste alege culoarea curelei în funcţie de stilul pe care urmează să îl îmbrace în acea zi. Culoarea neagră este cea mai folosită culoare pentru curele, de aceea curelele cu 2 feţe sunt prevăzute cu o parte vopsită în negru şi cealaltă parte maro sau bluemarin. Curea din piele naturală a fost dintotdeauna un cadou practic pentru bărbaţi, deoarece este folosit aproape în fiecare zi. Curelele pentru bărbaţi sunt produse din 2 straturi de piele naturală, la fabricile de tradiţie din România, şi oferă rezinstenţă durabilă până la 5, 7 ani de folosire. Oferă o curea pentru bărbaţi în cutie de cadou şi felicitare personalizată, iar dacă apreciaţi ca este prea puţin, adăugaţi în coşul de cumpărături şi un portofel asortat pentru a completa setul cadou bărbaţi.


E pe barba lui? Ajută-l să o ingrijească!

Seturi cadou ingrijire barba

seturi barberit
Bărbatul modern alege stilul de a se îmbracă şi de a trăi în funcţie de personalitate şi caracter. Barba îngrijită apare tot mai des în stilul masculin, fiind un element care contează din ce în ce mai mult. Magazinul online Gent’s Club vă oferă pentru bărbaţii cu barbă mai multe seturi cadou cu produse pentru îngriirea bărbii care sunt oferite în cutii de cadou şi oferă produse cosmetice dedicate părului de pe faţă. Alege cu încredere unul dintre Seturile Cadou pentru Îngrijirea Bărbii de la marii producători din industrie, de la preţuri reduse începând de la 59 lei.


Nu se mulţumeşte cu puţin? Oferă-i un set cadou complet în cutie la preţ redus

Seturi cadou cutie barbati

seturi cadou cutie barbati
Un cadou complet şi deosebit pentru bărbaţi nu trebuie să fie scump pentru a fi de impact. Gent’s Club vă propune mai multe seturi de accesorii fashion asortate în cutie cadou şi Felicitare Personalizată care constituie un cadou excelent. Cele mai vândute astfel de seturi cadou pentru bărbaţi sunt cele formate din curea, portofel şi şosete fashion. Pachetele cadou sunt concepute pentru a satisface dorinţele bărbatului care îşi doreşte ceva mai multe de la un cadou, iar preţurile sunt des reduse pe site chair şi cu 49 lei, faţă de preţul comercial al produselor. Astfel poţi oferi un set cadou complet redus de la 219 lei, la 189 lei, iar livrarea este Gratuită.


Agendă, pix, telefon, încărcător, căşti…toate pot fi grupate într-o singură husă elegantă din piele naturală

Husa organizator piele naturala

husa cadou barbati
Gent’s Club vă propune un produs care ajută bărbaţii să îşi organizeze micile accesorii într-un mod elegant. Husa organizator din piele naturală este o idee de cadou pentru bărbatul modern care foloseşte agenda cu pix, tableta cu căştile în mod frecvent. Acest cadou îi oferă spaţii special create pentru depozitarea cardurilor, cablurilor, pixului şi agendei într-un accesoriu fashion cu care se poate mândri în faţa clienţilor/colegilor.


Iubeşte călătoriile sau este nevoit să le facă? Nimic mai simplu…

Trolere barbati

trolere barbati


Pentru iubitorii de călătorii am pregătit o mini colecţie de trolere extrem de calitative la preţuri corecte. Colecţia de trolere Solier oferă produse în 3 mărimi diferite şi culori adaptate stilului urban modern. Trolerele oferă garanţie extinsă de 2 ani pentru fiecare produs şi asigură o bună compartimentare pentru bagaje. Preţurile trolerelor începând de la 199 lei şi sunt disponibile pe site la sectiunea Genti voiaj.


Ajută-l să scape de buzunarele pline! Borseta de umăr este pentru mâini şi buzunare libere

Borsete barbati piele naturala

borsete barbati
În topul celor mai vândute cadouri pentru bărbaţi este borseta de umăr din piele naturală. Colecţia Gent’s Club oferă de la borsete mici pentru minimul necesar, la borsete care pot depozita documente format A4. Piele naturală granulată este rezistentă impotriva zgârieturilor, culorile acestora sunt adaptate după cele mai întâlnite culori din ţinuta bărbaţilor. Acestea sunt prevăzute cu curea de umar reglabila pentru toate înălţimile. Oferă o borsetă cadou şi adaugă gratuit o Felicitare Personalizată în care poţi să îi transmiţi gândurile tale bune.

 

Comentarii (0)